Överallt mot cancer

19 oktober 2018 12:00
DAM

På söndag klockan 13:15 har damerna sin fokusmatch i Råstaparkhallen mot Råsunda IS där intäkterna kommer gå till förmån för insamlingen till Rosa bandet


Under oktober månad har AIK:s damsektioner gemensamt tillsammans samlat in pengar till Rosa Bandet. En av flera aktiviteter under insamlingen är att varje sektion har en fokusmatch där alla intäkter går till förmån för insamlingen till Rosa Bandet och nu på söndag är det innebandyns fokusmatch.

Matchen börjar kl 13:15 i Råstaparkhallen när Råsunda IS gästar i Damer Division 1. Inträdet kostar 50 kr och i det ingår även kaffe. Intäkterna går oavkortat till Rosa Bandet.

AIK Innebandys damer har även under oktober månad värmt upp i den rosa tröjan på bilden ovan och på söndag har du möjlighet att köpa tröjan för endast 200 kr. Tröjan finns i storlekarna S-L och intäkterna går till insamlingen.

Vill du göra ett bidrag redan nu kan du göra det genom att swisha BESEGRA 7972 till 90 19514. Du kan även lämna ett bidrag till den gemensamma insamlingen på www.cancerfonden.se/insamlingar/aik-dam

Varmt välkomna på söndag!