Söndag
03 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 2 matcher
Onsdag
27 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 2 matcher
Söndag
29 Sep 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Lördag
18 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Ditt medlemskap gör skillnad

16 juni 2019 14:30

När vi blir fler medlemmar blir vi också starkare som klubb. Därför hoppas vi på att du som medlem hjälper klubben i ditt hjärta att fortsätta växa. Om man hejar på AIK är det vårt uttryckliga mål att det ska vara en självklarhet att vara medlem i AIK. Hjälp därför AIK genom att värva fler medlemmar till klubben. Få dem utan medlemskap att förstå den självklara kopplingen mellan medlemskapet och AIKs framgångar. Att det är medlemmars engagemang som driver AIK framåt och att medlemmarna är grunden i både vår historia och framtid.


AIK är en medlemsägd förening. Det innebär i korthet att AIK ägs, finansieras och styrs av dig som är medlem i AIK. Det är ditt medlemskap som kan säkerställa att vi är Nordens största idrottsklubb och det är detta som är föreningsdemokrati i sin renaste form. Det är medlemmarnas beslut som gäller. Varje år betalar du som medlem en årsavgift. Pengar som till största delen går direkt tillbaka till AIKs idrotter. Övrig del av medlemsavgiften hanteras av AIKs huvudförening i syfte att säkerställa att vi som klubb har en god ekonomi, ger stöd åt våra verksamheter och utvecklar AIK för kommande generationer. För våra idrotter och i synnerhet för våra breda ungdomsverksamheter är ditt bidrag som medlem ovärderligt. Det är våra barn och ungdomar som är framtiden för AIK och som tidigt säkrar den naturliga kopplingen med klubben samtidigt som det lägger grunder för att så stor del som möjligt av våra elitutövare ska komma från egna led. Det är också barn- och ungdomsverksamheten som varje år bidrar med en enorm samhällsnytta.
Att vara medlem i AIK betyder också att du är med och stödjer hela AIK. Allmänna idrottsklubben är inte en sport, ett lag eller en gruppering. Vi är en enad och gemensam klubb som står stadigt tillsammans sedan 1891. Vi är 18 500 medlemmar idag med målet att nå över 20 000 medlemmar år 2020. För att nå dit behöver vi tillsammans förmedla att tecknande av medlemskap är grunden i kommande framgångar för AIK. Stöd AIK, bli medlem idag på länk till medlemsskapssidan