Lördag
30 Mar 2 matcher
Söndag
29 Sep 1 match
Lördag
05 Okt 1 match
Lördag
12 Okt 1 match
Lördag
19 Okt 1 match
Onsdag
23 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 1 match
Onsdag
20 Nov 1 match
Fredag
22 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Söndag
08 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Idag 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Onsdag
26 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Lördag
07 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match

Hellqvist klar för fortsättning i AIK

16 mars 2019 19:31
HERR

"En enorm förstärkning till kommande säsong"


Linus Hellqvist är klar för fortsättning i AIK Innebandy.

"En enorm förstärkning till kommande säsong. Linus kommer vara en viktig del i vårt fortsatta bygge av ett starkt AIK och här passar Linus perfekt in", säger Huvudtränare Nicklas Hedstål.

Linus som räknas som en av de mest lovande backarna i Sverige är på väg tillbaka. Han skadade knät i samband med första seriematchen i Allsvenskan Norra mot Gävle den 22 september förra året. Hellqvist har opererat knät och är nu i färd med att rehabiliteringsträna så att han kan vara spelfärdig till hösten.

"Med den befintliga trupp vi redan nu har kontrakterad inför kommande säsong ser det redan mycket intressant ut inför framtiden", fortsätter Hedstål.

"Linus är en offensiv back med stora styrkor i sitt skott och passningsspel. Han har en stark personlighet och ett starkt driv att utvecklas. Det är en spelare som ställer höga krav på sig själv, sin omgivning och tillsammans med sin fysiska förmåga är han sammantaget en spelare som vi söker och vill ha i laget", avslutar Nicklas Hedstål.

Linus Hellqvist gjorde bland annat stora avtryck i SSL förra säsongen tack vare sina offensiva kvalitéer. Alla som älskar innebandy minns säkert klippet som blev viralt och vi ser fram emot att se honom i AIK-tröjan i framtiden:

Klicka här för att se klippet på en av Linus finter som fick snabb spridning i sociala medier

Är du en av oss?