Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 2 matcher
Onsdag
27 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 2 matcher

Nytt samarbete mellan AIK IBF och Grimsta AIK

4 september 2018 12:00
HERR

Inför säsongen 2018/2019 har AIK IBF och Grimsta AIK tecknat ett samarbetsavtal. Samarbetet gäller mellan herrlagen och i seriespel. I år kommer AIK att spela i Allsvenskan Norra och Grimsta kommer i sin tur att spela i Division 2.


Samarbetet möjliggör för spelare i AIK:s herrtrupp och de spelare som är längst fram i utvecklingen i AIK:s juniortrupp att få speltid på hög seniornivå i Grimsta. Grimsta kommer att fyllas på med duktiga spelare från AIK och på det sättet har båda herrlagen vinster av detta samarbete.

Kommunikationen mellan klubbarna har varit god, båda ordförandena i föreningarna samt tränarna i de berörda lagen är nöjda över det nya samarbetet.

  • I AIK har vi engagerat Mikael Ostella som koordinator med uppdrag att föra dialog med alla inblandade. Han är en stark resurs och perfekt för jobbet, säger AIK:s huvudtränare Nicklas Hedstål.

Ordförande för AIK IBF, Richard Markstedt ser detta som en naturlig del av AIK:s strategi och fyller på:

  • Detta är en del av vår strategi, AIK 2.0. Vi fortsätter vår strävan efter att utveckla AIK och innebandyn i Stockholm.

  • Efter en väldigt god dialog med AIK i allmänhet och tränare Nicklas Hedstål i synnerhet ser vi att det finns mycket goda möjligheter till ett lyckat samarbete. Vi ser fram emot att få ta del av kompetensen hos AIK:s spelare som förhoppningsvis kan främja deras utveckling likväl som att även våra spelare kan utvecklas av deras närvaro, säger Grimsta AIK:s huvudtränare Håkan Fröberg.